jueves

<16.11.2007> Un tema de Óscar Briz será incluido en un recopilatorio de una serie de TV3

El tema 'Innocència', perteneciente al segundo álbum en solitario de Óscar Briz, 'Purdesig', entonces todavía como Óscar Briz i Els Cors D'aram editado en el 2003, va a ser incluido en un recopilatorio con otras canciones de la Banda Sonora Original Porca Miseria 2, una serie de TV3 del mismo nombre. El disco será editado y distribuido por Música Global.

Entre tanto, él músico valenciano sigue cosechando premios por su último trabajo 'Quart Creixent'. El más reciente, y según reza en su página web es el siguiente:

“Els membres del Jurat Altaveu ’07 han decidit concedir a Òscar Briz un Premi Altaveu pel seu disc “Quart Creixent”. És una de les veus rebels de la cançó d’autor al País Valencià. Després d’haver partit des de L’Alcúdia cap a Australia, el retorn a la seva terra l’ha convertit en un dels músics i autors més interessants pel contingut i forma de la seva obra musical. El seu darrer disc, “Quart Creixent” es pot considerar un dels millors àlbums de la música en català de l’any. Textos compromesos amb la lluita Intel.lectual , el sentit de la vida i una ideolodia basada en el “viu i deixa viure” que el converteixen en una veu crítica del sistema i un pal de paller d’utopíes polítiques i socials, una mena d’anarco-ecologisme-independentista que fa d’ell un artista integral. La banda sonora la posen ritmes de la música negra, el pop d’arrels saxones i el swing dels poetes”

No hay comentarios: