lunes

<17.03.2008> Esta tarde Vicente Ribas estará en Radio 9, en 'La Calaixera'

Hoy día 17 de marzo, entre las 18:00 y 18:30 horas, Vicente Ribas participará en una tertulia sobre la actualidad cultural en Valencia, debatiendo junto a otros personajes locales del cine o teatro. Será en el programa 'La Calaixera' de Radio 9, un magazine presentado por Sergi Olcina y que se emite de lunes a viernes entre las 16:00 y 17:00 horas.

Actualmente Radio 9 tiene instalado una carpa junto a la Plaza de Toros de Valencia, desde donde se emiten todos los programas en directo durante los días de las Fiestas Falleras. Recordemos que mañana día 18 La Movida Valenciana, con Marina Arnal, Nacho Aguado y Vicente Ribas, estarán también entre las 12:45 y 13:00 horas en 'La Façana', otro magazine conducido en este caso por Paco Nadal y Carolina Quilez.


Texto explicativo según Radio 9 de 'La Calaixera':

A Ràdio Nou i de 16.00 a 19.00, les vesprades de dilluns a divendres, suposen una experiencia radiofònica diària i… diferent. Sempre amb la finalitat de compartir amb aquells que ens volen acompanyar a través de les freqüències de la Ràdio Autonòmica Valenciana tots els sentiments, vivències i moments diversos que ens dóna la vida als pobles de la Comunitat Valenciana. Per menudets que siguen. De Castelló, València i Alacant. “La Calaixera” és el programa d’entreteniment de la vesprada on tenen cabuda tots els temes socials, quotidians i propers. Tot treballat amb l’equip d’un programa dedicat exclusivament a compartir tot el seu temps amb els nostres oients. Com el seu nom indica, a la nostra “Calaixera” hi ha lloc per a tot allò que resulte valuós: la salut, la natura, els costums, les anèdotes, l’oci i per descomptat; les converses més atractives i sorprenents.

No hay comentarios: