miércoles

<24.07.2008> 'Asincronía', así se llamará el próximo trabajo de Óscar Briz

El nuevo trabajo del valenciano Óscar Briz, que estará listo para el mes de septiembre, llevará por título 'Asincronía'. Además, dentro de este mismo año 2008, el músico espera editar un disco con composiciones para la cantante de jazz Cristina Blasco.

Así comenta todo esto desde su portal digital:

“Asincronia” serà el títol d’un nou àlbum – ja en procés de gravació - que el segell Ventilador Music editarà en setembre. L’equip de producció és el mateix que va realitzar l’anterior disc “Quart Creixent” i els músics participants son també els mateixos membres del grup que durant 2007 s’encarregà de portar “Quart Creixent” al directe, és a dir Xavier Alamàn, Victor Traves, Abraham Rivas, David Gadea i Lisa-Jane Roberts. Es preveu que l’àlbum tindrà entre 10 i 12 temes incloent-hi el del títol del disc a més d’altres com AP7, Arquitectes Femenines del Nou Món, Per Tu, Taurons i Sirenes, Fish, L’esmorzar, Àngels Passats Tants Anys, Vides Creuades...

Dins del present 2008 espere editar un disc amb 10 composicions fetes exclusivament per la cantant valenciana de jazz Cristina Blasco. Es tracta d’un disc bastant conceptual que gira al voltant d’un personatge femeni que des de la seua condició de perdedor s’agafa a somnis utòpics però que li permeten mantenir la dignitat i l’empenta vital. La gravació serà austera i inclourà poc més que dues veus i guitarra en uns registres que van del tango al bolero passant per la bossa-nova.

El llistat complet de temes és el següent: El tren, Suave, Hojas secas vuelan hasta ti, Sé, Hotel Paraiso, En horas bajas, Razones de Mujer, Para cuatro dias que vamos, Ruleta i una adaptació del tradicional valencià “Els Negrets”.

No hay comentarios: